Λαμία: Της επιτέθηκε δεσποζόμενος σκύλος για τρίτη φορά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 08:06 Λαμία: Της επιτέθηκε δεσποζόμενος σκύλος για τρίτη φορά

«Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν δεν έβγαινε ένας γείτονας να με βοηθήσει...», λέει στο LamiaReport η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση.

Συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (13/2) στη βόρεια πλευρά της πόλης, όταν μια φίλη αναγνώστρια έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της. Είναι η τρίτη φορά που δέχεται επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο γείτονα. Το συμβάν έχει καταγραφεί και από την αστυνομία.

Διαβάστε την καταγγελία της γυναίκας που δέχτηκε την επίθεση.

«Μένω στη βόρεια πλευρά της Λαμίας και είναι η τρίτη φορά που δέχομαι επίθεση από το σκύλο του γείτονα. Εγώ βγάζω το σκυλί μου βόλτα με λουρί ο γείτονας όμως αφήνει το σκυλί του ελεύθερο με τη δικαιολογία ότι κάποιος αφήνει την πόρτα του κήπου ανοιχτή. Την πρώτη φορά είπα ότι εντάξει μπορεί να συμβεί σε όλους και απλά τις είπαμε να προσέχει γατί είναι επικίνδυνος.

Όμως συνέβη και δεύτερη και τρίτη φορά σήμερα το βράδυ, εάν δεν έβγαινε ο ένας άλλος γείτονας δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα ήμουν σήμερα. Τα ζώα είναι οικογένεια και οφείλουμε να τα προστατεύουμε παράλληλα όμως πρέπει και να τα σεβόμαστε....

Ελπίζω η κυρία με το φόβο της αστυνομίας, λέμε τώρα, να μην ξαναξεχασει την πόρτα ανοιχτή. Τελικά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν νόμοι για τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες σκύλων;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας..

Αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση