Καταγγελία για επιθετικό σκυλί στον Άγιο Λουκά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 21:55 Καταγγελία για επιθετικό σκυλί στον Άγιο Λουκά

Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία και να απευθυνθώ στον Δήμαρχο Λαμίας.

Το Σάββατο 6/4/24 αποφασίσαμε με το σύζυγό μου, το ανήλικο παιδί μου και το σκυλάκι μας (να επισημάνω ότι το σκυλί φέρει τσιπ είναι εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο με βιβλιάριο υγείας και με όλα όσα προβλέπονται από τον νόμο) να πάμε στον υπέροχο για τον τόπο μας Άγιο Λουκά να φάμε.

Την ώρα που καθίσαμε ανάμεσα σε αρκετούς πελάτες του μαγαζιού και έσκυψα να βάλω νερό στο ζωάκι μου, ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζεται ένα μεγαλόσωμο ανοιχτόχρωμο κανελί σκυλί με κολάρο στο λαιμό του, αρσενικό (χρώμα κολάρου εννοείται δεν μπορώ να θυμηθώ) και επιτέθηκε στο σκυλί μας, αρπάζοντας το από τον αυχένα του και το δάγκωνε με μανία.

Χάρη στα αντανακλαστικά του συζύγου μου καταφέραμε να το βγάλουμε από τα δόντια του φέροντας πολλαπλές πληγές στο κορμάκι του όπως και θλαστικά τραύματα στο αριστερό του πόδι. Ενημερωθήκαμε από τους υπάλληλους και ιδιοκτήτες του καφέ ότι προφανώς είναι μιας κυρίας η οποία μένει επί της οδού Τυμφρηστού και θεωρεί ότι είναι πρέπον να τα αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθερα με ότι αυτό συνεπάγεται.....τα διώχνουν και ξανά εκεί βρίσκονται.

Αν λοιπόν δεν ήταν ο άντρας μου μαζί θα μας είχε κατασπαράξει και εμάς και το σκυλάκι μας. Το παιδί μου υπέστη σοκ αντικρίζοντας αυτό το θέαμα με αποτέλεσμα όλο το βράδυ μέχρι και σήμερα που σας γράφω ξυπνάει τρομαγμένος τη νύχτα και κλαίει. Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω τον κύριο Δήμαρχο και τους αρμόδιους της πόλης μας να διερευνήσει αν αυτά τα σκυλιά (και λέω σκυλιά γιατί υπήρχε μαζί και ένα ασπρόμαυρο θηλυκό) είναι αυτής της κυρίας, την οποία δεν γνωρίζω, ή αν είναι αδέσποτα που απλώς τα περιθάλπει, οπότε ευθύνεται ο Δήμος μας.....

Θα περιμένω κάποια ανταπόκριση  από μέρους τους και αν δεν γίνει κάτι θα αναγκαστώ να κινηθώ νομικά κάνοντας μήνυση προς αγνώστους και ο υπεύθυνος θα πληρώσει όπως ορίζει ο νόμος. Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση σας, όπως και γραπτή αναφορά των τραυμάτων που υπέστη το ζωάκι μας από την κτηνίατρο μας. Σας ευχαριστώ πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση