«Επιτρέπεται παιδική χαρά να έχει αυτό το χάλι;»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 10:54 «Επιτρέπεται παιδική χαρά να έχει αυτό το χάλι;»

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη σχετικά με την κατάσταση της παιδικής χαράς στα Δημοσιοϋπαλληλικά:

«Στην πλατεία του οικισμού «Νέα πολιτεία» ή κατά κόσμον Δημοσιοϋπαλληλικών Λαμίας, υπάρχει μια παιδική χαρά παρατημένη  στη μοίρα της. 

Τα χόρτα πλέον έχουν καλύψει τα ελάχιστα παιχνίδια που διαθέτει και υπάρχει κίνδυνος να μη γίνει ορατό κάποιο φίδι εφόσον λόγω εποχής έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Πέρα απ αυτό, είναι άκρως επικίνδυνη! 

Δεν έχει περίφραξη και  η κατασκευή των παιχνιδιών έγινε προφανώς πριν πολλά χρόνια, συνεπώς παντού ελλοχεύουν κίνδυνοι. 

Ακολουθούν φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση. 
 
Ξύλα απ την τσουλήθρα να κρέμονται στον αέρα. Σκαλιά της τσουλήθρας να λείπουν. 
 
Βίδες να προεξέχουν ακάλυπτες και σκουριασμένες .
 
Δυο ξύλινα κινούμενα παιχνίδια που καμία χρηστικότητα δεν έχουν εφόσον αφενός είναι μέσα στα χόρτα και αφετέρου είναι σκουριασμένα και μισοσπασμένα.
 
Επιτρέπεται  ένας χώρος που επισκέπτονται παιδιά, όσα και αν είναι αυτά, εφόσον η παιδική χαρά δεν είναι στο κέντρο της Λαμίας, να έχει αυτό το χάλι;»
 
Αναγνώστης
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση