Δημοτικό Θέατρο Λαμίας: Κίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 12:23 Δημοτικό Θέατρο Λαμίας: Κίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη:

«Η επισυναπτόμενη φωτογραφία είναι από την παιδική χαρά του θεάτρου Λαμίας.

Εγκατέστησαν αυτά τα άθλια σίδερα για την ασφάλεια των παιδιών και τώρα έχουν γίνει δολοφονικό όπλο. Πρέπει να γίνει πρώτα ατύχημα, για να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα;

Δε θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει εάν παραπατήσει ένα παιδάκι ή ενήλικας και πέσει σε αυτά τα αιχμηρά υπολείμματα, είναι λες και έχουν τοποθετηθεί μαχαίρια κάθετα με τη μύτη προς τα πάνω και περιμένουν τα θύματά τους.

Πρέπει να γίνει κάτι γρήγορα, να ξηλωθούν όλα τα σίδερα και τα κομμένα και το ολόκληρα γιατί σε λίγο καιρό θα τα αφαιρέσουν κι αυτά οι γνωστοί άγνωστοι.

Νοιώθω πιο ασφαλής χωρίς κάγκελα και να προσέχω το παιδί μου μη βγει στο δρόμο, παρά όταν πλησιάζει σε αυτό το χάλι της φωτογραφίας και μου κόβεται η ανάσα.»

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση