Μισή διάβαση πεζών στην οδό Βασιλικών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 13:57 Μισή διάβαση πεζών στην οδό Βασιλικών

Καθημερινά περνάω από τον κυκλικό κόμβο την οδού Βασιλικών. Το ότι ακόμη δεν έχει συμβεί κάποιο δυστύχημα με παράσυρση πεζού, είναι θέμα τύχης και προσοχής,  κυρίως των πεζών, γιατί οι οδηγοί λογικά έχουν δίκαιο.

Στην οδό Βασιλικών και πριν τον κυκλικό κόμβο υπάρχει ΜΙΣΗ διάβαση πεζών. Δηλαδή στον δρόμο με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα  υπάρχει μία ξεθωριασμένη διαγράμμιση διάβασης πεζών, ενώ στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία,  δεν υπάρχει καθόλου διαγράμμιση διάβασης πεζών, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Προφανώς οι υπεύθυνοι για τις διαβάσεις πεζών, προτρέπουν τους πεζούς μόλις φθάνουν στο κέντρο του δρόμου, να επιστρέφουν πίσω, να κάνουν γύρω-γύρω τον κυκλικό κόμβο και να έρχονται από την άλλη κατεύθυνση. Σας ευχαριστώ

Αναγνώστης  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση