Για τα μάτια του Ιγκόρ από τη Λαμία σώθηκαν ακόμη 142 ψυχές!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 15:27 Για τα μάτια του Ιγκόρ από τη Λαμία σώθηκαν ακόμη 142 ψυχές!

Προσοχή: Όποιος έχει δώσει ζώο για υιοθεσία σε Αγγλίδα υπήκοο, που κατοικεί στην Τήνο, να επικοινωνήσει με την κα Katerina Sklavou ή με τον Δήμο Τήνου.

Γράφει η Χρυσάνθη Καραγιάννη.

Για τα μάτια του Ιγκόρ σώθηκαν ακόμη 142 ψυχές.

Ο Ιγκόρ ένα κουτάβι αδέσποτο του δήμου Λαμιέων δόθηκε για υιοθεσία δυστυχώς σε ακατάλληλο άτομο στην Τήνο.

Από 08 Φεβρουαρίου παλεύαμε και βρίσκαμε εμπόδια, ανυπέρβλητα εμπόδια και αδιαφορία..

Εν τέλει και αφού κινήσαμε γη και ουρανό και ξοδέψαμε ατελείωτες ώρες για να απαιτήσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή των 143 ζώων πετύχαμε το αυτονόητο! Την εισαγγελική διάταξη οριστικής αφαίρεσης των 143 πλασμάτων.

Οι ευχαριστίες μας για την καθοριστική παρέμβαση κάποιων ανθρώπων -με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ζώων- οι οποίοι τιμούν τη θέση που δικαίως τους έχει δοθεί, είναι ευχαριστίες καρδιάς!!! Με δάκρυα στα μάτια τους ευχαριστούμε που υπάρχουν και υπηρετούν ανώτερα αξιώματα!! Που είναι ουσιαστικοί και αληθινοί εκφραστές του Δικαίου σε μια χώρα που η κακοποίηση ζώων δυστυχώς βασιλεύει.

Πόσο μάλλον όταν προσωπικά πολλές νύχτες έμεινα άυπνη με τη σκέψη του Ιγκόρ, που είχα φροντίσει καθώς φιλοξενούσα στο σπίτι μου κι ας μην είχα κάνει εγώ την υιοθεσία του. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και με τον τρόπο τους συνέβαλαν στο ευτυχές αλλά αυτονόητο για εμάς αποτέλεσμα.

Ο Ιγκόρ σύντομα θα βρίσκεται στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ την Katerina Sklavou από τον δήμο Τήνου, για την έμπρακτη συμβολή της.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ 142 ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ (ΚΑΡΔΙΑΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ ΣΤΕΓΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!

Μάρθα Πουλτίδου ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ!!!

Σύντομα θα έχουμε υλικό από όλα τα ζώα, ώστε να τα στηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι μια ώρα ευθύνης και μεγάλης δυσκολίας αλλά και ηθικής ικανοποίησης για τον αγώνα μας που είναι αποδεδειγμένα άνευ ορίων.

Όσο για τους απανταχού συλλέκτες ψυχών, τον "φόβο" μας να έχουν!!!

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που νικάμε αυτή τη μάστιγα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων - Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που η Αγγλίδα στην Τήνο είχε τα ζώα:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση