«Ορφανή» τρύπα ψάχνει να την κλείσουνε!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 16:00 «Ορφανή» τρύπα ψάχνει να την κλείσουνε!

Αυτή η τρύπα είναι μπροστά στην καφετέρια Ποδήλατο στην οδό Παπασιοπούλου στα Γαλανέικα Λαμίας, πάνω από δύο (2) μήνες! Τρύπα που φαίνεται να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα…

Σύμφωνα με όσα μας καταγγέλλει αναγνώστης, «ο Δήμος έδειξε ως υπεύθυνη τη ΔΕΥΑΛ, η ΔΕΥΑΛ τα συνεργεία Φυσικού Αερίου, το Φυσικό Αέριο το Δήμο»!

Οι άνθρωποι όμως δεν τους νοιάζει ποιος έφταιξε για να ανοίξει η γη, αλλά για το πως θα κλείσει, καθώς περνούν χιλιάδες πολίτες καθημερινά από το σημείο, ανάμεσά τους μικρά παιδιά αλλά και ηλικιωμένοι άνθρωποι που πηγαίνουν στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου.

Τεράστιος είναι και ο κίνδυνος αν παραμερίσει κάποιος τους κώνους να παρκάρει αυτοκίνητο και να υποχωρήσει όλη η άσφαλτος.

Φτιάξτε την πριν έχουμε χειρότερα….

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση