Ένας Άγγλος καγιάκερ κατάφερε να επιζήσει τρώγοντας για δύο μέρες φύκια και μύδια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 17:42 Ένας Άγγλος καγιάκερ κατάφερε να επιζήσει τρώγοντας για δύο μέρες φύκια και μύδια

Ένας Άγγλος καγιάκερ κατάφερε να επιζήσει τρώγοντας για δύο μέρες φύκια και μύδια.

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε ένας καγιάκερ από την Αγγλία. Ο 28χρονος ήρωας της ιστορίας είδε το καγιάκ του να αναποδογυρίζει στη Μάγχη και κατάφερε να επιζήσει τρώγοντας για δύο μέρες φύκια και μύδια.

Έχοντας αναχωρήσει από το Ντόβερ με προορισμό τη Γαλλία, εντοπίστηκε από ένα πλοίο στη θάλασσα της Ολλανδίας. Επέζησε ως εκ θαύματος δίνοντας τη δική του μάχη μέσα στη θάλασσα για δύο μέρες, έχοντας ως μόνες τροφές, φύκια και μύδια.

Ο κυβερνήτης του σκάφους που τον εντόπισε είπε: «Ήμουν απασχολημένος, όταν ξαφνικά είδα κάτι να κινείται. Πήρα ένα ζευγάρι κιάλια και είδα έναν νεαρό άνδρα που φορούσε μόνο μαγιό να μας κουνάει τα χέρια του. Ήταν σε πανικό».

Το πλήρωμα του σκάφους, του πέταξε ένα σωσίβιο και όταν επιβιβάστηκε, του έδωσαν μπουκάλια με νερό και μία μπάρα. Στη συνέχεια άρχισε να τους λέει την περιπέτειά του στη θάλασσα όπου έτρωγε φύκια, μύδια και καβούρια.

Ο νεαρός καγιάκερ υπέστη σοβαρή υποθερμία. Το πλήρωμα τον ζέστανε με κουβέρτες και κάλεσε την γαλλική ακτοφυλακή που τον μετέφερε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση