Γενς Στόλτενμπεργκ: Στο χέρι της Ουκρανίας οι όροι για τις συνομιλίες με τη Ρωσία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 17:17 Γενς Στόλτενμπεργκ: Στο χέρι της Ουκρανίας οι όροι για τις συνομιλίες με τη Ρωσία

Στο χέρι της Ουκρανίας είναι να αποφασίσει τους όρους που θα είναι αποδεκτοί στις συνομιλίες με τη Ρωσία για να τερματίσει ο πόλεμος, δήλωσε σήμερα (14.11.2022) o Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ο ρόλος του ΝΑΤΟ είναι να στηρίζει την Ουκρανία, πρόσθεσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ και τόνισε ότι «η Ουκρανία θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι όροι είναι αποδεκτοί. Εμείς θα τους στηρίξουμε», στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με μέλη της ολλανδικής κυβέρνησης στη Χάγη.

«Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να υποτιμήσουμε τη Ρωσία (…) Εξακολουθούν να ελέγχουν μεγάλα τμήματα της Ουκρανίας (…) Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να την ενισχύσουμε (την Ουκρανία)», είπε.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση