Μισό μέτρο χιόνι σε ένα βίντεο - Timelapse με τη χιονόπτωση στο Αϊντάχο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 16:17 Μισό μέτρο χιόνι σε ένα βίντεο - Timelapse με τη χιονόπτωση στο Αϊντάχο

50,8 εκατ. χιονιού σε λίγο παραπάνω από 24 ώρες.

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει αρκετές περιοχές των ΗΠΑ και κάποια τμήματα του Καναδά, με κύριο χαρακτηριστικό τις πυκνές χιονοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους. 

Χαρακτηριστικό το timelapse βίντεο από το Κέτσουμ του Αϊντάχο, που καταγράφει πώς όλα ντύθηκαν στα λευκά, καθώς έριξε 50,8 εκατοστά χιονιού σε λίγο παραπάνω από 24 ώρες. 

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις ΗΠΑ. Καθυστερήσεις υπήρξαν σε περίπου 9.000 πτήσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη, σύμφωνα με το FlightAware, ενώ σε κάποιες περιοχές έκλεισαν δρόμοι. Στο Τέξας σημειώθηκαν τραυματισμοί και προκλήθηκαν ζημιές σε κτίρια. 

Κάποιες πολιτείες θα πληγούν από την κακοκαιρία και σήμερα, καθώς αναμένονται σφοδρές χιονοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι που η ταχύτητά τους θα φτάνει τα 64 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με το BBC.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση