Γερμανία: Παραιτήθηκε η υπουργός Άμυνας, Κριστίνε Λάμπρεχτ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 12:04 Γερμανία: Παραιτήθηκε η υπουργός Άμυνας, Κριστίνε Λάμπρεχτ

Είχε δεχθεί έντονες επικρίσεις το τελευταίο διάστημα.

Παραιτήθηκε η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Κριστίνε Λάμπρεχτ.

Η Λάμπρεχτ, μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της στον καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

Η είδηση ανακοινώθηκε από την ίδια την υπουργό, η οποία είχε επικριθεί έντονα το τελευταίο διάστημα για μία σειρά λαθών.

Πλην των «λαθών» για τα οποία καταγγέλθηκε ως προς τον ρόλο της στο υπουργείο, η Λάμπρεχτ είχε υποπέσει και σε πολλές άστοχες δηλώσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που είχε στείλει για τις γιορτές και η αναφορά της στις «εμπειρίες» που είχε αποκομίσει από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Υπάρχει σε εξέλιξη ένας πόλεμος στην καρδιά της Ευρώπης. Και σε σχέση με αυτό, κέρδισα πολλές εμπειρίες, πάρα πολλές συναντήσεις με ενδιαφέροντες και υπέροχες ανθρώπους. Και για αυτό λέω ένα ειλικρινές ευχαριστώ» δήλωσε η κα Λάμπρεχτ, σε βίντεο μήνυμα, με τη φωνή της να ξεχωρίζει οριακά από τον θόρυβο των πυροτεχνημάτων στο βάθος.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση