Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι το μωρό που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας είναι η εγγονή της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 14:08 Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι το μωρό που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας είναι η εγγονή της

Η Ισπανίδα ηθοποιός Ana Obregon που απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Η Ana Obregon, ηθοποιός στην Ισπανία αποκάλυψε ότι το μωρό που απέκτησε με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας είναι στην πραγματικότητα η εγγονή της.

Η 68χρονη ηθοποιός, τον Μάιο 2020 έχασε τον γιο της Aless Lequio από καρκίνο και αποφάσισε να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία, να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Μία εβδομάδα πριν πεθάνει, ο 27χρονος είπε στη μητέρα του ότι ήθελε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. «Αυτό το κορίτσι δεν είναι κόρη μου, αλλά εγγονή μου. Ήταν η τελευταία επιθυμία του Άλες να φέρει ένα παιδί στον κόσμο», είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Ο Aless λίγο αφού διαγνώστηκε με καρκίνο και πριν ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες αποφάσισε να προχωρήσει σε ψύξη σπέρματος.

Το κοριτσάκι που ονομάζεται Ana Sandra Lequio Obregón, γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου σε νοσοκομείο στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Είναι νομικά κόρη του Obregón και θα έχει διπλή υπηκοότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση