Μήνυμα Κιλιτσντάρογλου μετά τη λήξη της ψηφοφορίας: "Μην αποχωρήσετε μέχρι να παραδοθεί η τελευταία κάλπη"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 23:06 Μήνυμα Κιλιτσντάρογλου μετά τη λήξη της ψηφοφορίας: "Μην αποχωρήσετε μέχρι να παραδοθεί η τελευταία κάλπη"

Την επιφυλακή των Τούρκων πολιτών στα εκλογικά τμήματα μέχρι να φύγει και η τελευταία κάλπη ζητά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Το μήνυμά του στο twitter.

Μήνυμα προς τον τουρκικό λαό απευθύνει ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μετά το κλείσιμο της κάλπης με ανάρτησή του στο twitter, ακολουθώντας αυτό του Ταγίπ Ενρτογάν.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει την ανάγκη οι Τούρκοι πολίτες να επιδείξουν αποφασιστικότητα και να μην εγκαταλείψουν τα εκλογικά κέντρα. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση στους ήρωες της δημοκρατίας μας. Μην αποχωρήσετε από τα εκλογικά κέντρα σε καμία περίπτωση μέχρι να παραδοθεί η τελευταία κάλπη. Η ορθή εκδήλωση της βούλησης του έθνους εξαρτάται από τη δική σας αποφασιστικότητα. Θα δείτε, αξίζει τον κόπο η κούρασή σας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση