Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Κισινάου στη Μολδαβία: Αναφορές για πυροβολισμούς, πληροφορίες για δύο νεκρούς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 18:43 Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Κισινάου στη Μολδαβία: Αναφορές για πυροβολισμούς, πληροφορίες για δύο νεκρούς

Συναγερμός στο διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου, στη Μολδαβία, με αναφορές να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς και για την ύπαρξη νεκρών.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα της Μολδαβίας, υπήρξε ένα περιστατικό, όπου ένας άνδρας δεν επετράπη να μπει στη μολδαβική επικράτεια. Οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για άνδρα που προσγειώθηκε με πτήση από την Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξε το μολδαβικό Ziarul de Garda, τουλάχιστον ένας αστυνομικός τραυματίστηκε. Άνθρωποι που εργάζονται στο αεροδρόμιο έλαβαν εντολή να εκκενώσουν το κτίριο.

Ο άνθρωπος που πυροβόλησε οχυρώθηκε σε χώρο του αεροδρομίου, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Σύμφωνα με το Nexta, δύο άνθρωποι είναι νεκροί.

Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει από ανεξάρτητες πηγές το περιστατικό και η κυβέρνηση δεν προέβη σε άμεσο σχόλιο.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση