Βράχος πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο την ώρα του μεγάλου σεισμού στην Ταϊβάν - Σοκαριστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 12:01 Βράχος πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο την ώρα του μεγάλου σεισμού στην Ταϊβάν - Σοκαριστικό βίντεο

Ο μεγάλος σεισμός των 7,4 Ρίχτερ στην Ταϊβάν προκάλεσε πολλές ζημιές και στο φως ήρθαν σοκαριστικά βίντεο από το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Κόβει την ανάσα ένα βίντεο από την ώρα του σεισμού στην Ταϊβάν, καθώς γίνεται κατολίσθηση και βράχος πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο.

Όταν γίνεται ο σεισμός διακρίνονται αυτοκίνητα στο δρόμο. Μόλις ωστόσο, αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κατολίσθηση οι οδηγοί αρχίζουν να κάνουν όπισθεν για να γλιτώσουν, ωστόσο, ένας βράχος χτυπάει ένα αυτοκίνητο.

Παραμένει άγνωστο αν έχει τραυματιστεί κάποιος από τον βράχο που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 1.050 έχουν τραυματιστεί από τον σεισμό των 7,4 βαθμών που σημειώθηκε χθες, τον ισχυρότερο που έχει καταγραφεί στην Ταϊβάν εδώ και 25 χρόνια. Περίπου 52 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση