Μέγκαν Μαρκλ: Οι 4 λόγοι που αρνείται να πάει στην Βρετανία με τον πρίγκιπα Χάρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 20:31 Μέγκαν Μαρκλ: Οι 4 λόγοι που αρνείται να πάει στην Βρετανία με τον πρίγκιπα Χάρι

Στις 8 Μαΐου ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει στην Βρετανία με αφορμή τους αγώνες Invictus αλλά η Μέγκαν Μαρκλ είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στο πλευρό του.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, φέρεται να έχει αποφασίσει να μην κάνει το ταξίδι μέχρι την Βρετανία αν και ο πρίγκιπας Χάρι θα εμφανιστεί σε εκδήλωση στο Λονδίνο για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.
Από το 2020 όταν και η δούκισσα και ο δούκας του Σάσσεξ παραιτήθηκαν από ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας η Μέγκαν Μαρκλ έχει κάνει ελάχιστες επισκέψεις στην πατρίδα του συζύγου της.

Η παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ στην εκδήλωση για τους Αγώνες δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Ωστόσο ο ειδικός στα βασιλικά θέματα, Charles Rae υποστήριξε ότι «δεν πρόκειται να πατήσει το πόδι της στην Βρετανία ποτέ ξανά».
Η Daily Mirror δημοσιεύει 4 πιθανούς λόγους που η Μέγκαν Μαρκλ αρνείται να επιστρέψει στην Βρετανία:

Ανησυχεί για τις αποδοκιμασίες
Αν και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Βρετανία από τότε που έφυγε από τη βασιλική οικογένεια το 2020, επέστρεψε με τον πρίγκιπα Χάρι για το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο του 2022. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν εισέπραξε θερμή υποδοχή.

Παρακολούθησαν την λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο πλαίσιο των εορτασμών. Όταν το ζευγάρι αποχώρησε από την εκκλησία, όμως, ένα βίντεο δείχνει το πλήθος να γιουχάρει.
Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Βρετανία τον Μάιο του 2023 για την στέψη του βασιλιά Καρόλου. Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια ειδήσεων, Μέγκιν Κέλι υποστήριξε ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν συνόδευσε τον σύζυγο της σε αυτό το ταξίδι από φόβο μήπως γιουχαριστεί για άλλη μια φορά. «Πραγματικά πιστεύω ότι η κυρία δούκισσα δεν μπορούσε να αντέξει τη σκέψη ότι θα την γιουχάριζαν», δήλωσε στο Sky News Australia η δημοσιογράφος.

Δεν έχουν σπίτι στην Βρετανία
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν πλέον μόνιμη κατοικία στην Βρετανία μετά την έξωση που τους έγινε από το Frogmore Cottage. Το ακίνητο είχε δοθεί στο ζευγάρι ως γαμήλιο δώρο από τη βασίλισσα, Ελισάβετ. Παρόλα αυτά ο βασιλιάς Κάρολος τους επέδωσε ειδοποίηση έξωσης στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ επέστρεψαν στη συνέχεια τα κλειδιά τον Ιούνιο του 2023, ενώ τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους μεταφέρθηκαν στο νέο τους σπίτι στην Καλιφόρνια.
Μετά την έξωση από το Frogmore, αναφέρθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα έπρεπε να καταλήξουν σε «ιδιωτική συμφωνία» με τον βασιλιά αν ήθελαν να μείνουν σε οποιοδήποτε βασιλικό σπίτι στο μέλλον.


Υπάρχει ακόμη ένταση από τις τελευταίες αποκαλύψεις
Ο βασιλικός ανταποκριτής Charles Rae δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Είμαι της γνώμης ότι η Μέγκαν δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στην Βρετανία. Απλά δεν νομίζω ότι θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτή τη χώρα».
Το ίδιο έχει υποστηρίξει και ο συγγραφέας, Omid Scobie στο βιβλίο – «βόμβα» για το παλάτι με τίτλο «Endgame». Ο συγγραφέας υποστήριξε ότι η Μέγκαν Μαρκλ «δεν ένιωσε ποτέ σαν στο σπίτι της» στην Βρετανία και εκτίμησε ότι «δεν θέλει να ξαναπατήσει το πόδι της στην Βρετανία».

Iσχυρίστηκε επίσης ότι αποφάσισε να μην παραστεί στην στέψη του βασιλιά τον περασμένο Μάιο επειδή αρνείται να «βουτήξει ξανά στη σαπουνόπερα της (σ.σ. βασιλικής) αυλής».
Το βιβλίο του Scobie προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησε, καθώς αναζωπύρωσε τη διαμάχη για τη βασιλική οικογένεια. Μια ολλανδική μετάφραση του βιβλίου κατονόμασε τον βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ως τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας που φέρονται να εξέφρασαν «ανησυχίες» για το χρώμα του δέρματος του τότε αγέννητου γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, του πρίγκιπα Άρτσι.

Οι ισχυρισμοί διατυπώθηκαν για πρώτη φορά από τον δούκα και την δούκισσα του Σάσσεξ κατά τη διάρκεια της εκρηκτικής συνέντευξής τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ.
Ο Omid Scobie αρχικά επέμεινε ότι δεν συμπεριέλαβε τα ονόματα στο βιβλίο του, αλλά αργότερα έκανε στροφή και παραδέχτηκε ότι όντως κατονόμασε τα δύο μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, που κατηγορήθηκαν για ρατσισμό.

Σπάνιες επισκέψεις
Σε αυτή την φάση εκτιμάται ως απίθανο η Μέγκαν Μαρκλ να ακολουθήσει τον πρίγκιπα Χάρι τον επόμενο μήνα για τους εορτασμούς των Invictus Games στο Λονδίνο, καθώς έχει κάνει πολύ λίγα ταξίδια από τότε που μετακόμισε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Ο δούκας του Σάσσεξ πρόκειται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές Μαΐου για να παραστεί στον εορτασμό των Invictus Games στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.
Ωστόσο, η παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ «δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί». Η τελευταία της επίσκεψη ήταν το 2022 όταν πήγε στην Βρετανία για να παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
Πηγή: .enikos.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση