Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον θα γιορτάσουν ιδιωτικά την 13η επέτειο γάμου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 12:51 Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον θα γιορτάσουν ιδιωτικά την 13η επέτειο γάμου (φωτο αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον κλείνουν 13 χρόνια έγγαμου βίου σήμερα 29 Απριλίου και ετοιμάζονται να γιορτάσουν αυτήν την σημαντική περίσταση αλλά όχι δημόσια όπως παλιά.

Η 13η επέτειος γάμου βρίσκει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον σε μία δύσκολη περίοδο μιας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει διαγνωστεί με καρκίνο όπως και ο πατέρας του Γουίλιαμ, βασιλιάς Κάρολος.

Σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα Richard Fitzwilliams θα γιορτάσουν ιδιωτικά τα 13 χρόνια γάμου: «Αναμφίβολα θα γιορτάσουν ιδιωτικά τη 13η επέτειο του γάμου τους» είπε και συνέχισε:

«Φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς η Κέιτ υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία μετά την ανάρρωσή της από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά».

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ στο Λονδίνο. Το νυφικό της σχεδιάστηκε από τη δημιουργική διευθύντρια του Alexander McQueen, Sarah Barton.

Το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον, είχε μακριά δαντελωτά μανίκια με κεντήματα λουλουδιών που αποτίμησαν φόρο τιμής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όμως, η φετινή επέτειος γάμου της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν είναι σαν τις προηγούμενες αφού η μέλλουσα βασίλισσα διαγνώστηκε με καρκίνο στα τέλη Φεβρουαρίου και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες.

Η ίδια ανακοίνωσε με βίντεο στις 22 Μαρτίου πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και ζήτησε από το κοινό χώρο, χρόνο και ιδιωτικότητα για να ολοκληρώσει την θεραπεία της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επίσημη εμφάνιση εντός του 2024 και παραμένει άγνωστο αν και πότε θα επιστρέψει στα θεσμικά της καθήκοντα.

Ο Richard Fitzwilliams συνέχισε: «Αυτός είναι ξεκάθαρα ένας γάμος δύο ανθρώπων με ίδια μυαλά όπως έδειξαν τα χρόνια. Εστιάζουν στην οικογένεια με τα σκαμπανεβάσματα της και στο να διασφαλίζουν ότι τα παιδιά τους μεγαλώνουν με όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικό τρόπο».

Ο Fitzwilliams θυμήθηκε ακόμα ότι στη 10η επέτειο του γάμου τους, μοιράστηκαν ένα υπέροχο οικογενειακό βίντεο και πέρυσι μια χαρούμενη φωτογραφία τους να κάνουν ποδήλατο μαζί.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ έχουν τρία παιδιά: τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση