Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση από Λονδίνο σε Σιγκαπούρη - Βίντεο που κόβει την ανάσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 14:12 Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση από Λονδίνο σε Σιγκαπούρη - Βίντεο που κόβει την ανάσα

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του από έντονες αναταράξεις κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, σύμφωνα με το BBC.

Ένας επιβάτης σκοτώθηκε και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν σε πτήση της Singapore Airlines από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, μετά από σοβαρές αναταράξεις.

Οι εικόνες μέσα από το αεροσκάφος κόβουν την ανάσα με επιβάτες να προσπαθούν να κρατηθούν στις θέσεις και να προσεύχονται εν μέσω σφοδρών αναταράξεων. 

Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που μία αεροσυνοδός πετάγεται στο ταβάνι του αεροπλάνου:

Το Boeing 777-300ER με προορισμό τη Σιγκαπούρη προσγειώθηκε τελικά στη Μπανγκόκ.

Το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

«Η Singapore Airlines εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Singapore Airlines δήλωσε ακόμα, σύμφωνα με το Skynews, ότι «συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές της Ταϊλάνδης για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής βοήθειας» και ότι στέλνει μια ομάδα στην Μπανγκόκ για την παροχή πρόσθετης βοήθειας.

Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν το μέγεθος των αναταράξεων. Στο πάτωμα έχουν πέσει οι δίσκοι με τα φαγητά που προορίζονταν για τους επιβάτες. Πλάνα δείχνουν σειρά από ασθενοφόρα που κατευθύνθηκαν στο σημείο για να παρέχουν πρώτες βοήθειες.

«Προτεραιότητά μας είναι να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα που επέβαιναν στο αεροσκάφος», πρόσθεσαν.

Το αεροσκάφος, λόγω των αναταράξεων, έχασε 6.000 πόδια μέσα σε 4 λεπτά.

Η ανακοίνωση της Singapore Airlines:

«Η πτήση #SQ321 της Singapore Airlines, που εκτελούσε δρομολόγιο από Λονδίνο (Heathrow) προς Σιγκαπούρη στις 20 Μαΐου 2024, παρουσίασε σοβαρές αναταράξεις κατά τη διαδρομή. Το αεροσκάφος εκτράπηκε προς Μπανγκόκ και προσγειώθηκε στις 15:45 τοπική ώρα στις 21 Μαΐου 2024.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και ένας νεκρός στο Boeing 777-300ER.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 211επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος.

Η Singapore Airlines εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού.

Προτεραιότητά μας είναι να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα που επέβαιναν στο αεροσκάφος.

Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές στην Ταϊλάνδη για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής βοήθειας και στέλνουμε μια ομάδα στην Μπανγκόκ για να παράσχει οποιαδήποτε πρόσθετη βοήθεια χρειαστεί».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση