Φοίβος Δεληβοριάς: "Οι καλλιτέχνες που έρχονται στα "Νούμερα" είναι ταυτόχρονα και ψώνια και σοβαροί"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 19:00 Φοίβος Δεληβοριάς: "Οι καλλιτέχνες που έρχονται στα "Νούμερα" είναι ταυτόχρονα και ψώνια και σοβαροί"

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για τα "Νούμερα", τα ψέμματα, τη σχέση του με τον ύπνο και την κόρη του παραχώρησε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Για την επιτυχία της κωμικής σειράς τα "Νούμερα", τους αστέρες της εγχώριας σόουμπιζ που έχουν ήδη περελάσει και πρόκειται να εμφανιστούν σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια της σειράς αλλά και τη σχέση του με τα ψέμματα μίλησε ο Φοίβος Δεληβοριάς, καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" της ΕΡΤ.

"Δεν περίμενα την επιτυχία σε τέτοιο βαθμό. Περίμενα ότι είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει, δηλαδή να βλέπουμε διάσημους ανθρώπους να παίζουν τόσο κόντρα στους εαυτούς τους ότι είναι κάτι το οποίο μπορεί να αρέσει αλλά έχουμε πάρει πολύ μεγάλη αγάπη", ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως αρκετοί καλλιτέχνες επιθυμούν να υποδυθούν κάποιον ρόλο στη συνέχεια της σειράς.

"Πολλοί μας έχουν κατηγορήσει ότι καταχρώμεθα το high and low. Ότι καλούμε πάρα πολύ σημαντικά πρόσωπα και πρόσωπα που είναι cult και trash. Πιστεύω ότι το όλο το παιχνίδι με τα 'Νούμερα' είναι ότι όλοι οι καλλιτέχνες είναι μία μικρή κοινότητα αξιαγάπητων ανθρώπων που ταυτόχρονα είναι και ψώνια και σοβαροί και όλοι με μεγάλη συγκίνηση αντιμετωπίζουν την τέχνη τους", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός τραγουδοποιός μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής του και της καθημερινότητάς του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη 10χρονη κόρη του Ιόλη, στην οποία όπως είπε θαυμάζει το γεγονός ότι ξέρει τι θέλει. "Είναι το ακριβώς αντίθετο από εμένα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τη μετακινήσεις από την επιθυμία της, η οποία είναι σαφής", σχολίασε.

Μίλησε όμως και για τη σχέση του με τα ψέμματα, τα οποία έλεγε συχνά σε μικρότερη ηλικία, από το ότι ο Θανάσης Βέγγος είναι θείος του, μέχρι ότι ο πατέρας του έχει εργοστάσιο παιχνιδιών. Ο ίδιος ανέφερε πως η "κακιά συνήθεια" αυτή κόπηκε όταν συνειδητοποίησε ότι το ψέμμα είναι ένα πολύ ωραίο υλικό για αυτό που λέμε τέχνη.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον ύπνο, ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του, καθώς όπως εξήγησε, "εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα όριο στο τι μπορεί να συμβεί, οπότε όσο μπορώ τα συγκρατώ όλα αυτά. Γιατί καταλαβαίνω ότι για να μου δείξει που δεν συμβαίνει και να μου το δείξει με τόση ελευθερία ότι είναι μία ανάγκη μου, οπότε τη σημειώνω για να δω τι μπορώ να την κάνω.

πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση