Φεστιβάλ Καννών 2023: Τα δάκρυα του Τζόνι Ντεπ μετά το 7λεπτο χειροκρότημα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 13:24 Φεστιβάλ Καννών 2023: Τα δάκρυα του Τζόνι Ντεπ μετά το 7λεπτο χειροκρότημα

Στην πρεμιέρα του «Jeanne du Barry» της Maïwenn, που άνοιξε το 76ο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε στις Κάννες και συγκινήθηκε όταν καταχειροκροτήθηκε επί 7 λεπτά στην πρεμιέρα του «Jeanne du Barry» της Maïwenn, που άνοιξε το 76ο Φεστιβάλ των Καννών.

Με πρωταγωνίστρια τη Maïwenn στον ομώνυμο χαρακτήρα, η ταινία «Jeanne du Barry» με τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV, άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών 2023 και απέσπασε θετικές κριτικές.

Επί 7 λεπτά το κοινό στις Κάννες, χειροκροτούσε τον Τζόνι Ντεπ, στην πρώτη του κινηματογραφική δουλειά μετά τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ και εκείνος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του.

Αν και πριν την εμφάνισή του υπήρξε αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της συμπερίληψης της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών, ο επικεφαλής του Φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό, επέμεινε στην απόφασή του.

«Δεν ξέρω για την εικόνα του Τζόνι Ντεπ στις ΗΠΑ. Για να σας πω την αλήθεια, στη ζωή μου, έχω μόνο έναν κανόνα: είναι η ελευθερία της σκέψης και η ελευθερία του λόγου και της δράσης μέσα σε ένα νομικό πλαίσιο» σημείωσε.

Πρόσθεσε δε, ότι «Αν είχε απαγορευθεί στον Τζόνι Ντεπ να παίξει σε μια ταινία ή η ταινία είχε απαγορευτεί, δεν θα ήμασταν εδώ για να το συζητάμε. Είδαμε την ταινία της Maïwenn και θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστική. Αυτή η διαμάχη προέκυψε μόλις ανακοινώθηκε η ταινία στις Κάννες, επειδή όλοι ήξεραν ότι η Τζόνι Ντεπ είχε κάνει μια ταινία στη Γαλλία. Δεν ξέρω γιατί τον επέλεξε, αλλά είναι μια ερώτηση που πρέπει να κάνετε στη Maïwenn».

«Όσο για τα υπόλοιπα, είμαι ο τελευταίος που μπορώ να τα συζητήσω όλα αυτά», πρόσθεσε. «Αν υπάρχει ένα άτομο σε αυτόν τον κόσμο που να μην βρήκε το παραμικρό ενδιαφέρον σε αυτή την πολύ δημοσιοποιημένη δίκη, αυτός είμαι εγώ. Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Με ενδιαφέρει επίσης ο Τζόνι Ντεπ ως ηθοποιός» απάντησε ο Τιερί Φρεμό.

Αν και η ταινία δεν έχει ακόμη λάβει ημερομηνία κυκλοφορίας στις ΗΠΑ, η πρεμιέρα της στο φεστιβάλ έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την ετυμηγορία στην αμφιλεγόμενη δίκη του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση με την πρώην σύζυγό της Άμπερ Χερντ για ένα άρθρο που έγραψε το 2018 σχετικά με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Με πληροφορίες του Variety

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση