Κιμ Καρντάσιαν για Κάνιε Γουέστ: «Θα έκανα τα πάντα για να γυρίσει πίσω ο άντρας που παντρεύτηκα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 22:48 Κιμ Καρντάσιαν για Κάνιε Γουέστ: «Θα έκανα τα πάντα για να γυρίσει πίσω ο άντρας που παντρεύτηκα»

Η Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε τη μεγάλη θλίψη και την απογοήτευση της για τις σημαντικές αλλαγές που έχουν συμβεί στον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Σε μια προεπισκόπηση για ένα επερχόμενο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians», η ιδρύτρια των SKIMS ξέσπασε μπροστά στην αδελφή της, Κλόε, μιλώντας για τα συναισθήματά της σχετικά με τον ράπερ πρώην σύζυγό της.

Όταν η Κλόε τη ρώτησε αν είναι καλά, η Κιμ έγειρε προς τα πίσω και φώναξε ότι «δεν είναι καλά».

Η Κιμ έκλαιγε με λυγμούς στους ώμους της αδελφής της. «Απλά δεν μπορώ», είπε δακρυσμένη.

«Είναι τόσο διαφορετικός από το πρόσωπο που παντρεύτηκα», εξήγησε η Κιμ. «Αυτόν αγαπούσα και αυτόν θυμάμαι. Θα έκανα τα πάντα για να πάρω πίσω αυτό το πρόσωπο», πρόσθεσε η τηλεπερσόνα.

«Είναι το πιο δύσκολο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον που πραγματικά αγαπούσες και με τον οποίο έχεις οικογένεια να είναι τόσο διαφορετικός από αυτόν που ήξερες. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι αν φτάσει στον πάτο, αυτό είναι το ταξίδι του, πρέπει να το βρει μόνος του. Συνήθιζα να τρέχω και να τηλεφωνώ σε όλους πίσω από την πλάτη του και να λέω: "Όλα θα πάνε καλά, όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείτε. Απλά δώστε του άλλη μια ευκαιρία". Απλά δεν έχω αυτή την ενέργεια πια», δήλωσε η Καρντάσιαν.

Το ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του τον Μάρτιο του 2022 μετά από έξι χρόνια γάμου.

Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2011 και καλωσόρισε την πρώτη τους κόρη, τη Νορθ (η οποία είναι τώρα 10 χρονών), τον Ιούνιο του 2013. Στη συνέχεια, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2014 και διεύρυναν την οικογένειά τους, μέσω παρένθετης μητρότητας, αποκτώντας άλλα τρία παιδιά: τον 7χρονο Σαιντ, τον 5χρονο Σικάγο και τον 4χρονο Ψάλμ.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση