Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Η στιγμή της άφιξης της νύφης, το τρυφερό φιλί και οι ελάχιστοι καλεσμένοι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 13:06 Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Η στιγμή της άφιξης της νύφης, το τρυφερό φιλί και οι ελάχιστοι καλεσμένοι (φωτο: open)

Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης παντρεύονται αυτήν την ώρα σε κεντρική εκκλησία στην Αθήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα. Η πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣού» εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από τον γάμο, όπου διακρίνεται η 49χρονη ηθοποιός με νυφικό και πέπλο.

Όπως θα δειίτε παρακάτω, η κάμερα εξασφάλισε εικόνες από την άφιξη της νύφης και τη θερμή αγκαλιά και το φιλί στον Πέτρο Κόκκαλη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Τα μέτρα γύρω από την εκκλησία είναι δρακόντεια.

 

 

Πηγή: Open

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση