Ο Σάκης Ρουβάς και η κόρη του Αναστασία χορεύουν το «Θέλεις ή δεν θέλεις» και «ρίχνουν» το TikTok

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 16:28 Ο Σάκης Ρουβάς και η κόρη του Αναστασία χορεύουν το «Θέλεις ή δεν θέλεις» και «ρίχνουν» το TikTok

Χαμό στο TikTok έφεραν με τον χορό τους ο Σάκης Ρουβάς και η κόρη του Αναστασία. Οι δυο τους λικνίζονται στους ρυθμούς της μεγάλης επιτυχίας του τραγουδιστή «Θέλεις ή δεν θέλεις» και τα σχόλια των θαυμαστών παίρνουν τη μορφή καταιγίδας.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Αναστασία Ρουβά φοράει ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με διαφάνεια ενώ ο πατέρα της ένα κόκκινο σακάκι.

Το κλιπ τους στο TikTok «έσπασε» ρεκόρ προβολών και έφτασε τις 1,8 εκατομμύριο μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε.

Δείτε το βίντεο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση