Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Αυστραλός... influencer - Παίρνει 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε ανάρτηση στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 15:59 Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Αυστραλός... influencer - Παίρνει 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε ανάρτηση στο Instagram

Ο Κρις Χέμσγουορθ έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο περιζήτητους και πολυσυζητημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, χάρη στους ρόλους του σε μεγάλες παραγωγές όπως οι ταινίες «Thor», «Avengers» και «Extraction».

Στα 40 του χρόνια, ο Αυστραλός ηθοποιός διανύει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη φάση στην επαγγελματική του ζωή. Η φήμη του έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η ζήτηση για τις υπηρεσίες του όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως influencer. Με περισσότερους από 58 εκατομμύρια followers στο Instagram, ο Χέμσγουορθ εισπράττει υψηλές αμοιβές για τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

shutterstock_1458658640

Η αποκάλυψη προέρχεται από μια μελέτη του πρακτορείου μάρκετινγκ Impressive με έδρα τη Μελβούρνη, η οποία έχει συντάξει μια λίστα Αυστραλών διασημοτήτων με τις μεγαλύτερες αμοιβές από χορηγούμενα posts. Σύμφωνα με τη μελέτη, ο Χέμσγουορθ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ως η διασημότητα με τα υψηλότερα έσοδα στα social media στη χώρα του. Η μελέτη αναφέρει πως μία και μόνο ανάρτηση του ηθοποιού, μπορεί να του αποφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια.

Πέρα από τον Χέμσγουορθ, δύο ακόμη διάσημοι Αυστραλοί ηθοποιοί εμφανίζονται στη λίστα. H Κάθριν Λάνγκφορντ, γνωστή για τον ρόλο της στο «13 Reasons Why» του Netflix, κατατάσσεται δεύτερη με πιθανό κέρδος περίπου 737.205 δολάρια ανά ανάρτηση, ενώ o Χιου Τζάκμαν καταλαμβάνει την τρίτη θέση με εκτιμώμενο κέρδος 554.989 για κάθε δημοσίευση.

langford-jackman

Η λίστα περιλαμβάνει επίσης τον τραγουδιστή και ηθοποιό Τρόι Σιβάν (276.352,08 δολάρια ανά ανάρτηση), τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ με εκτιμώμενη κερδοφορία 231.118,89 δολάρια, τη Ρέμπελ Γουίλσον (196.146,95 δολάρια).

Η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν και ο ηθοποιός του «Stranger Things» Ντακρ Μοντγκόμερι κάνουν επίσης αξιοσημείωτες εμφανίσεις στη λίστα. Η Κίντμαν, με 9,9 εκατομμύρια ακόλουθους, μπορεί να κερδίσει περίπου 177.900,72 δολάρια για κάθε δημοσίευση, ενώ ο Μοντγκόμερι, με τους 8,7 εκατομμύρια ακολούθους του, κερδίζει 158.133,98 δολάρια ανά χορηγούμενη ανάρτηση.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση