Μαρία Αντωνά: Τράκαρε με το αυτοκίνητό της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 11:14 Μαρία Αντωνά: Τράκαρε με το αυτοκίνητό της

Χτύπησε ελαφριά στον αυχένα, όπως έκανε γνωστό η ίδια.

Η Μαρία Αντωνά τράκαρε με το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το αμάξι της, λίγο μετά το τροχαίο. Στο Instagram story της έδειξε το μέρος του αμαξιού που υπέστη ζημιά και έγραψε «ανάδρομος ξεκάθαρα».

Το πρωί της επομένης, η  πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» εξηγώντας ότι η ίδια είναι καλά στην υγεία της και δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός.

Δείτε το βίντεο:

Στην τηλεφωνική επικοινωνία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαρία Αντωνά περιέγραψε: «Χθες το βράδυ, καθώς κατέβαινα στο κέντρο για να συναντήσω μια παρέα φίλων μου κάπου κοντά στην Ερμού, ένα αμάξι το οποίο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα δεξιά μου, με χτύπησε αρκετά με αποτέλεσμα να πετάξει το αυτοκίνητο πάνω σε μια βιτρίνα μαγαζιού. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί που δεν υπήρχαν άνθρωποι στο συγκεκριμένο κατάστημα έξω, παραλίγο να μπει το αμάξι μέσα από το παράθυρο. Ήταν σοκ».

Όσο για το αν η ίδια χτύπησε στη σύγκρουση, ανέφερε πως: «Χτύπησα λίγο τον αυχένα μου, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση