Κύμα συμπαράστασης στον Λάκη Γαβαλά για το «επεισόδιο» με μοναχό όταν τον ρώτησε αν είναι άντρας ή γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 21:07 Κύμα συμπαράστασης στον Λάκη Γαβαλά για το «επεισόδιο» με μοναχό όταν τον ρώτησε αν είναι άντρας ή γυναίκα

Δεν μάσησε ώς συνήθως ο Λάκης Γαβαλάς όταν ήρθε αντιμέτωπος με την σεξιστική συμπεριφορά ενός μοναχού στο αεροδρόμιο.

Ο Λάκης Γαβαλάς ταξίδευε με τον Γιώργο Τσαλίκη για επαγγελματικούς λόγους. Ο τραγουδιστής ανέβασε και στο Instagram όλο το σκηνικό με τον έντονο διάλογο που είχε με το μοναχό. 

Από εκείνη την ώρα ένα κύμα συμπαράστασης στον Λάκη Γαβαλά έχει κατακλύσει τα social media. 

Τρεις μοναχοί έτρωγαν στο lounge της business class στο αεροδρόμιο και όταν είδαν τον Λάκη Γαβαλά τον ρώτησαν: «Τι είσαι; Γυναίκα ή άντρας;» με τον σχεδιαστή να τους απαντά: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι» του απάντησε ο μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είσαι Έλληνας;» πρόσθεσε ο ιερέας. «Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;» του απάντησε και πρόσθεσε ο μοναχός: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;».

Ο σχεδιαστής εκνευρισμένος του είπε: «Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο».

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στην ανάρτησή του: «Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεός που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη. Λυπηρό. Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του. Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της” Πόσο λυπηρό». 

Τα περισσότερα σχόλια στην ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη είναι σχόλια συμπαράστασης στον Λάκη Γαβαλά αλλά και σοκ βλέποντας την συμπεριφορά ανθρώπων που έχουν ενδυθεί το ράσο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση