Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Βελτιώνεται αργά και σταθερά», λέει η σύντροφός του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 15:29 Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Βελτιώνεται αργά και σταθερά», λέει η σύντροφός του

Ο Δημήτρης Σταρόβας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, η Άννα Σταθάκη ανέφερε: «Ο Δημήτρης βελτιώνεται αργά και σταθερά. Εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις και ξεκίνησε λογοθεραπεία. Καθημερινά παρουσιάζει πρόοδο με στόχο να ξαναμιλήσει κανονικά. Σας ευχαριστεί όλους πολύ για την αγάπη σας!».

Υπενθυμίζεται ότι στην χθεσινή εκπομπή (19/5) της Ναταλίας Γερμανού η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εξήγησε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση ενώ τόνισε πόσο κρίσιμης σημασίας είναι η πρόληψη για την υγεία όλων μας.

«Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά, θέλει τον χρόνο του. Να πάει σύντομα σπίτι του και πάνω από όλα ο κόσμος να ξέρει ότι πρέπει να προσέχουμε την αύξηση του βάρους, τον διαβήτη, την υπέρταση», είπε η Ματίνα Παγώνη η οποία εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά.

«Τα αγγειακά εγκεφαλικά, θέλουν τον χρόνο τους, πρέπει να περάσουν κάποια 24ωρα και σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση