«The First Omen»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του πρίκουελ της θρυλικής «Προφητείας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 12:29 «The First Omen»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του πρίκουελ της θρυλικής «Προφητείας»

Η 20th Century «αποκάλυψε» το πρώτο επίσημο τρέιλερ διάρκειας μόλις 60 δευτερολέπτων του σκοτεινού «The First Omen», το πρώτο πρίκουελ του θρυλικού «The Omen (Η Προφητεία)».

Η ταινία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο σε μεγάλου μήκους παραγωγή της Αρκάσα Στίβενσον σε σενάριο που υπογράφει η ίδια με τους Τιμ Σμιθ και Κιθ Τόμας, σύμφωνα με το Variety.

Πρωταγωνιστεί η Νελ Τάιγκερ Φρι στο ρόλο «μιας νεαρής Αμερικανίδας η οποία στέλνεται στη Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην εκκλησία, αλλά συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητεί την πίστη της και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα προκαλέσει τη γέννηση του κακού».

Βασισμένο σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο Ντέιβιντ Σέλτζερ για το «The Omen» πρωταγωνιστούν επίσης οι Ταουφίκ Μπαρχόμ, Σόνια Μπράγκα, Ραλφ Άινεσον και Μπιλ Νάι.

Το «The First Omen» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Απριλίου του 2024.

Βίντεο: Το πρώτο τρέιλερ του πρίκουελ της θρυλικής «Προφητείας»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση