Survivor All Star - Spoiler: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 13:56 Survivor All Star - Spoiler: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σήμερα θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας ασυλίας - Ποια ομάδα θα αναγκαστεί να ψηφίσει έναν από τους παίκτες της για αποχώρηση και ποιος θα είναι αυτός;

Καυτή αναμένεται η συνέχεια του Survivor All Star από πλευράς ανταγωνισμού.

Στην πρεμιέρα είδαμε Διάσημους και Μαχητές να δίνουν σκληρή μάχη, με τους Διάσημους να επικρατούν με 10-8 και τους Μαχητές να βγάζουν τον Περικλή Κονδυλάτο, πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Χθες διεξήχθη αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας στο οποίο νικήσαν οι Μαχητές και οι Διάσημοι ψήφισαν τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με τα σπόιλερ νικητές της αποψινής ασυλίας θα είναι οι Διάσημοι (Κόκκινοι), οπότε οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν ακόμα δύο υποψηφίους.

Επίσης, ο πρώτος αποψινός υποψήφιος των Μπλε και τρίτος συνολικά, μετά από τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Κώστα Παπαδόπουλο είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και ο 4ος υποψήφιος αναμένεται να είναι άνδρας και μάλιστα πρόσωπο έκπληξη!

Η στιγμή που ο Λιανός ανακοινώνει την οικειοθελή αποχώρηση

Σήμερα αναμένεται το πολυπόθητο επεισόδιο με την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση στο Survivor All Star.

Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης 10 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε και μας προετοιμάζει για ένα ακόμα δυνατό αγώνισμα και ένα στενάγχωρο και απρόσμενο Συτμβούλιο του Νησιού.

Ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζεται να ανακοινώσει στους παίκτες την απόφαση της Βρισηίδας Ανδριώτου για οικειοθελή αποχώρηση. Αυτή η εξέλιξη θα φέρει δάκρυα στον Άγιο Δομίνικο με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η αποκάλυψη της αποχώρησης ήρθε αρχικά το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», να αναφέρει πως μία παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, ζήτησε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο λίγες μόλις ώρες μετά από το πρώτο επεισόδιο χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η απόφασή της στηρίζεται σε λόγους υγείας, αλλά και ψυχολογικούς λόγους, αφού κάτι θα συμβεί στο «Survivor», το οποίο θα την επιβαρύνει ψυχολογικά και δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως την οικειοθελή αποχώρηση της παίκτριας θα τη δούμε το βράδυ της Τετάρτης (11/01), χωρίς να γίνει όμως γνωστό το όνομά της.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως η εν λόγω παίκτρια είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση