Survivor Spoiler: "Πληρώνει" τους τσακωμούς που δημιούργησε και αποχωρεί από το παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 14:05 Survivor Spoiler: "Πληρώνει" τους τσακωμούς που δημιούργησε και αποχωρεί από το παιχνίδι

Αυτός ο παίκτης του Survivor All Star θα εγκαταλείψει οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης αυτή την εβδομάδα.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (5/4) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ. Η ένταση στις δύο παραλίες είναι αρκετά μεγάλη, λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας.

Όπως βλέπουμε στο trailer, οι δύο ομάδες διεκδικούν το βράδυ της Τετάρτης το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μπλε, που έχουν χάσει όλες τις ασυλίες αυτής της εβδομάδας, στο επεισόδιο της Τρίτης βρέθηκαν ξανά στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους.

Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη τρεις υποψήφιους που είναι οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας.

Τελικά από την νέα ψηφοφορία, τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχτηκε η Ρία Κολοβού, η οποία φάνηκε σοκαρισμένη με το αποτέλεσμα.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα

Στο αποψινό αγώνισμα, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στους παίκτες, που επιθυμούν να κατακτήσουν τη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoilers, οι Κόκκινοι φαίνεται πως θα κερδίσουν τον αποψινό αγώνα στον στίβο μάχης και θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Survivor Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί την Πέμπτη

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τα οποία μεταφέρουμε με επιφύλαξη, από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση