Νίκος Συρίγος: Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις, σε διαλέγει

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 16:08 Νίκος Συρίγος: Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις, σε διαλέγει

Μια… ατάκα όλο νόημα από τον Νίκο Συρίγο στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μετά τις φήμες για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Αφορμή για να… μιλήσει ο Νίκος Συρίγος ήταν η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο Καλύτερα Δε Γίνεται κι όσα ανέφερε για τον νέο έρωτα στην ζωή της,.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια, ο Νίκος Συρίγος τοποθετήθηκε για το επόμενο βήμα που καλούνται να κάνουν στην ζωή τους, όσοι είναι χωρισμένοι.

«Να πω κάτι; Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ πότε θα ερωτευτείς, σε διαλέγει αυτός πότε θα ερωτευτείς.

Το δεύτερο είναι η ατάκα που λέει η Δέσποινα ότι όταν τα παιδιά μας είναι καλά, είμαστε καλά κι εμείς οι χωρισμένοι, ότι τα παιδιά είναι καλά με την επόμενη φάση της ζωής σου, είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Έχουν χαλάσει σχέσεις στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, επειδή τα παιδιά σου δεν είναι καλά κι εσύ οφείλεις να τους εξηγήσεις πως πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Είναι πολύ σημαντικό και την καταλαβαίνω απόλυτα» είπε ο Νίκος Συρίγος.

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα θέλουν τον δημοσιογράφο να είναι σε σχέση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση