Ποιος Έλληνας μετεωρολόγος κέρδισε ευρωπαϊκό βραβείο καλύτερης παρουσίασης καιρού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 15:44 Ποιος Έλληνας μετεωρολόγος κέρδισε ευρωπαϊκό βραβείο καλύτερης παρουσίασης καιρού

Ο γνωστός μετεωρολόγος βραβεύτηκε από 40 και πλέον συναδέλφους του από 10 χώρες

Ευρωπαϊκό βραβείο έλαβε ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Η κρυστάλινη σφαίρα – βραβείο για την καλύτερη τηλεοπτική παρουσίαση πρόβλεψης καιρού, δόθηκε σε υψόμετρο 2.650 μέτρων στις Αυστριακές Άλπεις στον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, που συμμετείχε σε διεθνή συνάντηση.

Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί τον βράβευσαν οι 40 και πλέον συνάδελφοί του από 10 χώρες που συμμετείχαν στη διεθνή αυτή συνάντηση. «Επομένως και η ΕΡΤ στην κορυφή», πρόσθεσε.

Ο καιρός με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο από το Ischgl του Τιρόλο:

Η συνάντηση έγινε στο αλπικό Ιscghl, με τη συμμετοχή 45 μετεωρολόγων που εργάζονται σε 20 ευρωπαϊκά τηλεοπτικά κανάλια, από 10 χώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση