Survivor: Σε σοκ ο Τζέιμς Καφετζής – Η στιγμή που μαθαίνει ότι ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 16:22 Survivor: Σε σοκ ο Τζέιμς Καφετζής – Η στιγμή που μαθαίνει ότι ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό

Ο Τζέιμς Καφετζής ενημερώθηκε από την παραγωγή του Survivor ότι ο πατέρας του είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η αντίδρασή του.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor το βράδυ της Τρίτης (16/04) στον ΣΚΑΙ, με τον Τζέιμς Καφετζή να έρχεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη είδηση που αφορά μέλος της οικογένειάς του.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει γνωστό μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πατέρας του Τζέιμς είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στον Ειρηνικό Ωκεανό, τον οποίον διέσχιζε με ένα ιστιοπλοϊκό. Έπεσε σε μπουρίνι, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μέρος του σκάφους του και έπλεε ακυβέρνητος για 3-4 μέρες, έως ότου τον εντόπισαν και προχώρησαν σε διάσωση, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Ο παίκτης ενημερώθηκε από την παραγωγή του Survivor για το συμβάν, με τον ίδιο να σοκαρίζεται και να περιγράφει στην κάμερα την στιγμή που έμαθε για το ατύχημα, αλλά και να μοιράζεται την ανησυχία του και τα συναισθήματά του.

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει», είπε αρχικά ο Τζέιμς.

«Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά. Το πρώτο που μου είπαν ήταν “ο πατέρας σου ζει”», είπε ο Καφετζής και πρόσθεσε:

«Τόσα χρόνια η μητέρα μου ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να φεύγει τόσο συχνά για ταξίδια. Εκείνος έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό το ταξίδι στον Ειρηνικό την ανησυχούσε πιο πολύ από όλα. Είχε μία αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Είμαι πολύ μπερδεμένος, συναισθηματικά φορτισμένος και σε σοκ».

Ο Τζέιμς μοιράστηκε το συμβάν του πατέρα του με τον Γιώργο Γκιουλέκα, αλλά και με τον Αλέξη Παππά και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στο συμβούλιο του νησιού, ενημερώθηκαν όλοι οι Survivors για την κατάσταση του παίκτη και του πατέρα του, με τον Τζέιμς Καφετζή να εξηγεί ενώπιον όλων, πιο αναλυτικά, τα όσα του μετέφερε η παραγωγή.

Όπως περιέγραψε ο Τζέιμς Καφετζής, ο πατέρας του κάνει συχνά τόσο μεγάλα ταξίδια, ενώ μαζί είχαν διασχίσει τον Ατλαντικό και τώρα το όνειρό του ήταν να διασχίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό, που είναι ο πιο δύσκολος.

Όπως είπε, ο έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι, έπεσε στο σκάφος και δημιούργησε μια ρωγμή στο πλοίο. Επίσης, είχε μείνει από μηχανή, στη συνέχεια ξεφόρτισαν οι μπαταρίες του, ενώ κάποια στιγμή σταμάτησαν οι αντλίες να βγάζουν το νερό που έμπαινε μέσα το πλοίο και άρχισε να βουλιάζει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Για 3-4 μέρες έπλεε μόνος σε ακυβέρνητο καράβι, ενώ έστειλε μήνυμα SOS προς τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα, οι οποίοι κάλεσαν σε βοήθεια, με τον πατέρα του Τζέιμς να διασώζεται τελικά από ένα ψαράδικο.

Οι παίκτες έμειναν άφωνοι από την περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας του Καφετζή.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση