Game of Thrones: Το σενάριο για την Καλίσι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 21:29 Game of Thrones: Το σενάριο για την Καλίσι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα!
Προσοχή Spoilers! Αν δεν έχετε δει το έκτο επεισόδιο του έκτου κύκλου του Game of Thrones, καλό θα ήταν να μην διαβάσετε το παρακάτω κείμενο!
 
Οι φαν της σειράς σταμάτησαν να κάνουν σενάρια για τον Τζον Σνόου, από τη στιγμή που... αναστήθηκε, και πλέον επικεντρώνονται στις εξελίξεις, που δεν είναι και λίγες!
 
Σύμφωνα, λοιπόν, με ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια αφορά την Καλίσι. Στο έκτο επεισόδιο, η "μάνα των δράκων" καλεί τους Ντοθράκι να υποταχθούν για πάντα σε αυτήν, να σκοτώσουν τους εχθρούς της και να καταστρέψουν τα πέτρινα σπίτια τους. Λίγο νωρίτερα, ο Daario Naharis τής είχε πει: "Δεν είσαι φτιαγμένη για να κάθεσαι σε ένα θρόνο σε παλάτι. Εσύ είσαι γεννημένη για να κατακτάς...". Αυτό, δηλαδή. που επισήμανε ο Daario είναι πως η "μάνα των δράκων" έχει εμπειρία να κατακτά πόλεις και να κάνει τους κατοίκους τους να υποτάσσονται σε αυτήν, αλλά δεν μπορεί να τους κυβερνά. Αν εξαιρέσουμε την απελευθέρωση των σκλάβων, η Καλίσι δεν έχει πολλές διαφορές από τον πατέρα της, τον παράφρονα βασιλιά, με τον οποίο εμφανίστηκε στο όραμα του Μπραν. 
 
 
Το συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι πως ίσως τελικά η Καλίσι δεν είναι η ηρωίδα της ιστορίας, αλλά... η χειρότερη από όλους!
 
Άλλο ένα στοιχείο που πιθανώς αποκαλύπτει τον ρόλο της Καλίσι είναι το τραγούδι της σειράς που ονομάζεται "Πάγος και φωτιά". Η "μάνα των δράκων" έχει όπλο της τη φωτιά και δεν αποκλείται να βρεθεί αντιμέτωπη με τον πάγο, δηλαδή τους νεκροζώνταντους (White walkers).     
 
ΠΗΓΗ: INDEPENDENT
Προσαρμοσμένη αναζήτηση