Τα κοστούμια του Εθνικού Θεάτρου γίνονται γραμματόσημα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 13:09 Τα κοστούμια του Εθνικού Θεάτρου γίνονται γραμματόσημα

Η αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων «Κοστούμια του Θεάτρου» κυκλοφορεί από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Γραμματόσημα γίνονται τα εμβληματικά θεατρικά κουστούμια του Εθνικού Θεάτρου με τη σειρά να κυκλοφορούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). 

Συγκεκριμένα, η αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων «Κοστούμια του Θεάτρου», που κυκλοφορούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αυτές τις μέρες, αποτελείται από πέντε γραμματόσημα που απεικονίζουν κοστούμια κορυφαίων δημιουργών από κορυφαίες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Τη σειρά ολοκληρώνουν φάκελοι πρώτης ημέρας κυκλοφορίας, set packs και κάρτες maximum prepaid.

«Τα μοναδικά αυτά αριστουργήματα, χαρακτηριστικά των διαφορετικών εποχών, παραστάσεων και συντελεστών τους, σχεδιασμένα από εμπνευσμένους ενδυματολόγους και ζωγράφους φυλάσσονται στο πλούσιο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου», σημειώνουν τα ΕΛΤΑ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, το Εθνικό Θέατρο αναφέρει ότι «ευχαριστεί ιδιαιτέρως τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για τη συνεργασία στον σχεδιασμό αυτής της σειράς γραμματοσήμων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση