Διαδραστικός χάρτης με τις ελληνικές παραλίες που προσφέρουν προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 13:38 Διαδραστικός χάρτης με τις ελληνικές παραλίες που προσφέρουν προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα

Σημαντική πρωτοβουλία και βοήθεια για τα άτομα που το χρειάζονται.

Πάνω από 150 ελληνικές παραλίες προσφέρουν προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα, μετά από τις σχετικές εγκαταστάσεις της Seatrac.

Η εταιρεία εγκαθιστά έναν ειδικό μηχανισμό με ένα κινούμενο κάθισμα που μπορεί να βοηθήσει τους πάντες να έχουν πρόσβαση σε πιο βαθιά νερά και να κάνουν το μπάνιο τους, μεταφέροντάς τους για συγκεκριμένη απόσταση.

Το μόνο που έχει να κάνει ο οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει πρόβλημα μετακίνησης είναι να ρυθμίσει το σχετικό κάθισμα, να καθίσει στο ειδικό κάθισμα και μετά με ένα ειδικό τηλεκοντρόλ να κινηθεί προς τη θάλασσα.

Η εταιρεία έχει δημοσιεύσει και έναν διαδραστικό χάρτη της χώρας που δείχνει σε ποιες παραλίες υπάρχει τέτοια εγκατάσταση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση