Λόγω του βάρους του χρειαζόταν δύο θέσεις στο αεροπλάνο – Αδυνάτισε και άλλαξε όλη του η ζωή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Μαΐου 2018 00:03 Λόγω του βάρους του χρειαζόταν δύο θέσεις στο αεροπλάνο – Αδυνάτισε και άλλαξε όλη του η ζωή

Ήταν 5 Μαΐου του 2016 όταν μία μεγάλη ανεξέλεγκτη φωτιά προκάλεσε την απομάκρυνση από τις εστίες τους, των 88.000 κατοίκων της πετρελαϊκής πόλης Φορτ Μακ Μάρεϊ στα βόρεια της Αλμπέρτα στον Καναδά. Η φωτιά έκαψε ολικά ή μερικά 2.400 σπίτια και κτίρια, ενώ οι πυροσβέστες διέσωσαν 25.000 κτίρια με μία τεράστια και καλά οργανωμένη προσπάθεια.

Ένας εκ των κατοίκων ήταν ο παχύσαρκος Tony Bussey ο οποίος με τρόμο και πανικό θυμάται εκείνες τις στιγμές που απειλήθηκε η ζωή του αλλά και της οικογένειάς του. Είχε μόλις επιστρέψει σπίτι του όταν καλείτο αυτός μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης του να φύγει άμεσα για να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.

Η φωτιά άρχισε να απειλεί σπίτια και ο κόσμος είχε πανικοβληθεί. Όλοι έτρεχαν να φύγουν με τα αυτοκίνητά τους, ενώ άλλοι έσπευσαν στα πυροσβεστικά αεροσκάφη που ήταν εκεί για να τους απομακρύνουν από την φωτιά. Τότε ο Tony που ζύγιζε 257 κιλά, μπήκε στο αεροπλάνο και συνειδητοποίησε ότι υπολογίστηκε για δύο άτομα, αφού δεν υπήρχε ο κατάλληλος χώρος για να χωρέσει άλλο ένα άτομο δίπλα του.

Αυτό τον έκανε να νιώσει πολύ άσχημα και έκτοτε πήρε μία μεγάλη απόφαση… «Εμπόδισα κάποιον συνάνθρωπό μου να ανέβει στο αεροσκάφος. Αυτό ήταν. Αυτό με ισοπέδωσε. Ένας σύζυγος, μία μητέρα, ένα παιδί, ένας άνθρωπος περίμενε εξαιτίας μου πιο πολύ ώρα το αγαπημένο του πρόσωπο να επιστρέψει ασφαλής», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος. Και αυτό αρκούσε για να του αλλάξει τον τρόπο σκέψης αλλά και τον τρόπο ζωής.

Μετά από ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής και κυρίως με πίστη στο στόχο του, ο Tony έχασε 150 κιλά. Σήμερα έχει γίνει άλλος άνθρωπος!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Scoop

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση