Ο Συμεών δίνει το σύνθημα...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 17:42 Ο Συμεών δίνει το σύνθημα...

Το σήμα εκκίνησης της προεκλογικής περιόδου θα δώσει αυτήν την εβδομάδα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ένα χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές που προσδιορίζονται, βάσει του νόμου, για την δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου του 2023.

Διαβάζοντας το Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας για την επόμενη εβδομάδα, πέρα από τις αυξημένες υποχρεώσεις του λόγω της μεγάλης γιορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου και του εορτασμού της μεγάλης εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου, βλέπουμε με ενδιαφέρον να δεσπόζουν στο πρόγραμμα του πολλές αυτοδιοικητικές συναντήσεις.

Μέσα σε μια εβδομάδα ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, θα βρεθεί και στους επτά δήμους του Νομού και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τους επτά Δημάρχους της Περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας«ενόψει της εισόδου στο τελευταίο έτος της τρεχούσης θητείας αυτών» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο τύπου με το πρόγραμμα της εβδομάδας. 

Το πιστόλι του αφέτη είναι λοιπόν στα χέρια του Μητροπολίτη Φθιώτιδας και η έναρξη της προεκλογικής περιόδου περιμένει το σήμα του..., το οποίο ουσιαστικά είναι το καμπανάκι για να τους υπενθυμίσει ότι έμεινε ένας χρόνος… και αν θέλουν προλαβαίνουν !!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση