Για "σεισμό ψηφοδελτίου" μιλούσε ο Μαρκόπουλος και κουνήθηκαν τελικά κάτι βάρκες στον Ευβοϊκό!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 09:38 Για "σεισμό ψηφοδελτίου" μιλούσε ο Μαρκόπουλος και κουνήθηκαν τελικά κάτι βάρκες στον Ευβοϊκό!

Τα ίδια έπαθε και στη Φθιώτιδα, που έλεγε ότι όλοι τον στήριζαν, αλλά στο τέλος έμεινε «μπουκάλα».

"Λάδι - λάδι και τηγανίτες τίποτα" από το μέτωπο του Κώστα Μαρκόπουλου, ο οποίος τα… μαγειρεύει καιρό τώρα για να φτιάξει συνδυασμό, αλλά την πάτησε τελικά από “Masterchef”!

Ειδικά σε ότι αφορά την Εύβοια, μας προϊδέαζε για έναν.... «σεισμό ψηφοδελτίου», για να χρησιμοποιήσουμε και τη δική του ατάκα. Ανακοίνωσε τελικά τους πρώτους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Εύβοιας και από ότι μάθαμε.... κουνήθηκαν κάτι βάρκες στον Ευβοϊκό. Τόσα ήταν τελικά τα.... Ρίχτερ!

Το τραγικό είναι ότι τους άδειασε ο ίδιος, διαρρέοντας ότι κρατάει τα... ηχηρά ονόματα για αργότερα! Το πιο τραγικό, όμως, είναι που ανακοίνωσε υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους εν αγνοία τους!

Μεταξύ αυτών, η Ελισάβετ Κοντοκώστα, από τη βόρεια Εύβοια. Έμαθε από τρίτους ότι θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και -λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις Μαρκόπουλου- δήλωσε στο Facebook, ότι θα ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Και αυτά έγιναν  στην Εύβοια, όπου είχε εκλεγεί βουλευτής και διατηρούσε υποτίθεται έναν μηχανισμό. Καταλαβαίνει κανείς τι θα κάνει στους άλλους νομούς και τι ψηφοδέλτια θα παρουσιάσει.

Στη Φθιώτιδα έλεγε παντού ότι έχει μαζί του τον πρώην Υπουργό Θανάση Γιαννόπουλο και τον πρώην Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη, προσπαθώντας να φτιάξει κλίμα, όμως και στους άλλους νομούς οι "ιθαγενείς" κατάλαβαν νωρίς περί τίνος πρόκειται. Δεν είναι δυνατόν με όποιον μιλάς και όποιον φωτογραφίζεσαι σε εκδηλώσεις να λες ότι «είναι μαζί μου και με στηρίζουν».

Καλά κάνει βεβαίως ο συμπαθής πρώην υπουργός της ΝΔ και το παλεύει και διεκδικεί το δικαίωμα να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης. Κανείς δεν θα τον κατέκρινε, αν δεν είχε βάλει ο ίδιος τόσο ψηλά τον πήχη.

Μόνος του την πάτησε, τη στιγμή που θα έπρεπε να ξέρει -μετά από τόσα χρόνια στην πολιτική- ένα πράγμα βασικό: Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, "παραμυθιάζοντας" κόσμο και κοσμάκη ότι σε στηρίζει και ο ένας και ο άλλος (πχ. και ο νυν υπουργός και ο πρώην υπουργός) τόσο πιο οδυνηρό είναι το ξεμπρόστιασμα και η πτώση!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση