Ο Κώστας Μπασδέκης επικεφαλής ξανά του ψηφοδελτίου της Λ.Σ. στην Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 11:50 Ο Κώστας Μπασδέκης επικεφαλής ξανά του ψηφοδελτίου της Λ.Σ. στην Περιφέρεια Στερεάς

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ ενημέρωσε για την υποψηφιότητα Περιφερειάρχη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Όπως και στις προηγούμενες εκλογές του 2019, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας, θα είναι και πάλι ο Κώστας Μπασδέκης ο οποίος ήταν και πρώτος σε σταυρούς από τους υποψηφίους του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα (χωρίς να προσμετράμε το Δημήτρη Κουτσούμπα που ως αρχηγός κόμματος λαμβάνει όλες τις ψήφους).

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ ανακοινώνει την υποψηφιότητα Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές για την Τοπική Διοίκηση στηρίζει το συνδυασμό  της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και  νυν Περιφερειακό Σύμβουλο

Ο Κώστας Μπασδέκης είναι 58 ετών, Γεωπόνος, έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας από το  2003 έως 2014 και είναι Περιφερειακός Σύμβουλος από το 2019 έως σήμερα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση