Ο 21χρονος Λαμιώτης που διεκδικεί μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 09:34 Ο 21χρονος Λαμιώτης που διεκδικεί μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Στέφανος Παπανικολάου, με τα νιάτα και το πάθος που τον διακρίνει, διεκδικεί με αξιώσεις μια έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Η ημερομηνία της επίσημης έναρξης της προεκλογικής περιόδου πλησιάζει και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το Δήμο Λαμιέων έχουν μπει πλέον στο τελευταίο sprint για τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.

Μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει, μεταξύ των εκατοντάδων διεκδικητών των εδρών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι αυτή του Στέφανου Παπανικολάου που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία», του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ξεχωρίζει αφενός γιατί είναι από τους νεώτερους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, μόλις 21 ετών, και αφετέρου γιατί προέρχεται από μια γνωστή και αγαπητή οικογένεια της Λαμίας. Ο Στέφανος, είναι γιος του Ορθοπεδικού Σπύρου Παπανικολάου και της Οδοντιάτρου και Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Σοφίας Αγγελοπούλου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία ενώ φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Πρόλαβε όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να ασχοληθεί και με το αγαπημένο του άθλημα, το ποδόσφαιρο, αφού για χρόνια αγωνίστηκε στην τοπική ομάδα Α.Ο Φραντζή και στη συνέχεια στις ακαδημίες της Α.Ε.Λ., όταν αυτή ήταν στην Α' Εθνική.

Όλα αυτά, βέβαια, τα έχει αφήσει στο παρελθόν και έχει επικεντρωθεί στις σπουδές του, που σχετίζονται με την επιρροή της τεχνολογίας στην ζωή μας και τη διαχείριση των νέων τεχνολογιών, ενώ μαθαίνουμε πως παρακολούθησε και ένα μονοετές σεμινάριο με θέμα τη Νευροεπιστήμη στο DUKE University.

Με όλα αυτά τα επιστημονικά εφόδια, αλλά και με τη φρεσκάδα της νιότης και το πάθος να εμπλουτίσει το Δήμο και την πόλη μας με νέα μέσα, νέες ευκολίες, νέες ευκαιρίες για όλους τους νέους ανθρώπους, ο Στέφανος Παπανικολάου δίνει δυναμικό παρών και διεκδικεί με αξιώσεις μια έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων, στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση