Γιάννης Πλατανιάς: «Ξεκινάμε από τα απλά. Ο τόπος μας πρέπει να λαμποκοπάει»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 10:49 Γιάννης Πλατανιάς: «Ξεκινάμε από τα απλά. Ο τόπος μας πρέπει να λαμποκοπάει»

«Τι έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος μας; Ξεκινάμε απ' τα απλά, αλλά όχι αυτονόητα. Να είναι καθαρός, να "λαμποκοπάει"», τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Πλατανιάς.

Βόλτα στη λαϊκή και στα καταστήματα των Καμένων Βούρλων πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Πλατανιάς, που συνοδευόταν από υποψήφιους του συνδυασμού του.


«Τι έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος μας; Ξεκινάμε απ' τα απλά, αλλά όχι αυτονόητα. Να είναι καθαρός, να "λαμποκοπάει".

Και φυσικά, μια σύγχρονη τουριστική ταυτότητα που θα αξιοποιεί τα ποικίλα πλεονεκτήματα του τόπου, ώστε να μπορεί να προσελκύει επισκέπτες και πέρα από τους καλοκαιρινούς μήνες. Μόνο έτσι θα δοθεί πνοή στην τοπική αγορά, μόνο έτσι ο κόπος των παραγωγών μας δεν θα πηγαίνει χαμένος.

Χθες βρεθήκαμε με υποψηφίους του συνδυασμού μας στην αγορά των Καμένων Βούρλων, όπου είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε με δημότες και επαγγελματίες αυτή τη νέα προοπτική που μπορούμε να φέρουμε στον δήμο μας...», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Πλατανιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση