Το "Ευχαριστώ" του Μάριου Παπαθανασίου στις... γυναίκες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:24 Το "Ευχαριστώ" του Μάριου Παπαθανασίου στις... γυναίκες!

«Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε εσάς...», είπε ο γνωστός δικηγόρος που αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο της γυναίκας στην οικογένεια, την κοινωνία, τον επαγγελματικό στίβο, αλλά και στη διαμόρφωση του αύριο για την πόλη μας.

Ο δικηγόρος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Παπαθανασίου θέλησε να ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες που τον τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και εκείνες που δεν κατάφεραν να έρθουν λόγω των εντόνων καιρικών φαινόμενων το βράδυ της Δευτέρας.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες που παρευρέθηκαν χθες στην συνάντησή μας, αλλά και σε όσες δε μπόρεσαν να έρθουν λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας!

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα η παρουσία σας,η στήριξη σας και η αγάπη σας!!

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για την εκλεκτή προσκεκλημένη και φίλη, την κυρία Τζίνα Οικονόμου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία, στον κ. Γιώργο Γιαννίτση για την συνεχή και ειλικρινή υποστήριξη του καθώς επίσης και στον κ. Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο που με τίμησε για ακόμα μια φορά!

Ευγνώμων από καρδιάς σε όλες τις γυναίκες! Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε εσάς!!!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μάριος Παπαθανασίου.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση που διοργάνωσε για τις γυναίκες στο τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά, ο Μάριος Παπαθανασίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό "Λαμία - Περήφανη Πόλη" του Θύμιου Καραΐσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση