Περιπέτεια για τον Αντιδήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 08:28 Περιπέτεια για τον Αντιδήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο

Σκέφτεται ήδη την ώρα που θα επιστρέψει στη δράση!...

Μια ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4) ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος.

Ο υπερδραστήριος αυτοδιοικητικός μετέβαινε μαζί με άλλους Αντιδημάρχους στον Τυμφρηστό, όταν ένιωσε πόνο και σφίξιμο στο στήθος, ενώ τον έπιασε συγχρόνως και δύσπνοια.

Η κινητοποίηση των συνεργατών του ήταν άμεση και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Μετά από ένα ήσυχο βράδυ με ολονύκτια παρακολούθηση στην Εντατική, η κατάστασή του είναι σταθερή και ο ίδιος μάλιστα ανυπομονεί κιόλας για το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση! Ωστόσο θα προηγηθεί πρώτα η απαραίτητη… «βόλτα» σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Εκεί θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές πράξεις και εξετάσεις προκειμένου να επανέρθει το συντομότερο δυνατόν, απολύτως υγιής στα καθήκοντά του.

Και ‘μεις με τη σειρά μας να του ευχηθούμε «περαστικά» και γρήγορα επιστροφή στις… επάλξεις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση