Οι Μαζορέτες της Λαμίας και φέτος στα "Δώρα Ψυχής" - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 08:25 Οι Μαζορέτες της Λαμίας και φέτος στα "Δώρα Ψυχής" - ΒΙΝΤΕΟ

Το "Little Woman’s Club" στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο».

Οι όμορφες μαζορέτες του "Little Woman’s Club", έδωσαν και φέτος άλλο χρώμα στο κέντρο της πόλης και ενισχύοντας την τριήμερη φιλανθρωπική αγορά "Δώρα Ψυχής".

Για όσους βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις χορευτικές φιγούρες από τις μαζορέτες του "Little Woman’s Club".

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τις μαζορέτες του "Little Woman’s Club" και την κ. Χρύσα Νασιοπούλου, που διαχρονικά στηρίζουν έμπρακτα και με αγάπη το έργο του Συλλόγου μας....», δήλωσε στο LamiaReport η πρόεδρος  του συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο» κ. Μαίρη Δούμα.

«Στηρίζουμε το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου και θα είμαστε πάντα δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια έχει σκοπό να βοηθήσει και να απαλύνει τον πόνο των συνανθρώπων μας, αυτές τις δύσκολες εποχές...», είπε στο LamiaReport η κ. Χρύσα Νασιοπούλου από το "Little Woman’s Club".

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση