Μουσικό σχολείο Λαμίας: Προβολή ταινίας βωβού κινηματογράφου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 15:27 Μουσικό σχολείο Λαμίας: Προβολή ταινίας βωβού κινηματογράφου

Αύριο, Παρασκευή 12 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας - Εκδήλωση σχετικά με τη μουσική στις ταινίες βωβού κινηματογράφου.

Το Μουσικό σχολείο Λαμίας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων και με την οικονομική υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, διοργανώνει εκδήλωση για τη μουσική στον βωβό κινηματογράφο.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο, Παρασκευή, 12.04.2024, στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας, ώρα 11:00΄, θα προβληθεί η ταινία βωβού κινηματογράφου «Himmelskibet / A Trip to Mars» (1918), με συνοδεία ζωντανής μουσικής με τον συνθέτη Γιάννη Σφυρή, τη σοπράνο Ευδοξία Καββουκλή, καθηγητές και μαθητές του σχολείου. Διευθύνει ο Δημήτρης Χαλκιάς.

Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση