H τελευταία συνέντευξη: Νέος Πρόεδρος και νέος Προπονητής στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 09:03 H τελευταία συνέντευξη: Νέος Πρόεδρος και νέος Προπονητής στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας στην τελευταία του συνέντευξη ως πρόεδρος ανοίγει τα χαρτιά του στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Ο κύβος ερρίφθη. Πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Ποντίκας και προπονητής ο Σούλης Παπαδόπουλος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και ονόματα ποδοσφαιριστών που θα προστεθούν στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

Ήταν η τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ως πρόεδρος της ομάδας και πραγματικά έβγαλε πολλές ειδήσεις.

«Με τον Σούλη Παπαδόπουλο πριν από μια ώρα είπαμε τις τελευταίες κουβέντες και από σήμερα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Ήταν μια ομόφωνη απόφαση όλων των μελών του Δ.Σ.», είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Τόνισε επίσης ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το νέο πρόεδρο και το ίδιο ζήτησε απ΄ όλους τονίζοντας ότι ο πήχης παραμένει ψηλά.



Τέλος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είπε ο τι η πρόταση για την πώληση των μετοχών παραμένει πάνω στο τραπέζι για Λαμιώτες επιχειρηματίες, ενώ μίλησε και για τις επαφές που είχε μέχρι σήμερα με ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμία, που παραχώρησε στο LamiaReport.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου απαντά γιατί δεν θέλει να είναι πρόεδρος πλέον στην ομάδα, για την κόντρα με το Δήμο Λαμιέων, για τις νεραντζούλες και άλλα πολλά....

Δείτε το βίντεο:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση