Στη Χαλκίδα η εθνική Ομάδα Πόλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 17:57 Στη Χαλκίδα η εθνική Ομάδα Πόλο

Η δευτεραθλήτρια των Ολυμπιακών του 2021 και πρόσφατα 3η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η Εθνική Ομάδα Πόλο για μία ακόμη φορά προγραμμάτισε την προετοιμασία της στη Χαλκίδα, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που θα διεξαχθεί στο Σπλιτ της Κροατίας (από 27/8 έως 10 /9).

Η προετοιμασία στη Χαλκίδα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου.

«Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), όπως και σε κάθε φιλοξενία της Εθνικής μας, στέκεται πάντα αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια για την επίτευξη των υψηλών της στόχων και με την ευχή να γράψει άλλο ένα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία του Πόλο, με την κατάκτηση του τροπαίου», αναφέρει σε ενημερωτικό δελτίο ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση