ΠΑΣ Λαμία: Έμεινε και ο «παλιός» Νίκος Τσούκαλος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 15:53 ΠΑΣ Λαμία: Έμεινε και ο «παλιός» Νίκος Τσούκαλος

Πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις οι παίκτες…

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λαμιώτη επιθετικό και πιο παλιό παίκτη της ομάδας Νίκο Τσούκαλο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λαμία.

Ο Τσούακλος στα 10 παιχνίδια που έπαιξε την προηγούμενη σεζόν ήταν 2ος σε ασίστ πίσω από τον Νταβίντ Σιμόν που επίσης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, Νίκο Τσούκαλο

Ο Λαμιώτης επιθετικός που αποτελεί μέλος της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2016, όντας ο πιο παλιός παίκτης της και πραγματοποίησε φέτος 10 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες

Να σημειώσουμε επίσης ότι ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 7/7, οι εργομετρικές εξετάσεις για το πρώτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών της ομάδας, που πραγματοποιήθηκαν στο εξειδικευμένο εργομετρικό κέντρο Life Ergo στην Αθήνα από τον Εργοφυσιολόγο κ. Δρακογιαννόπουλο και τους συνεργάτες του. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο 8/7 με το δεύτερο γκρουπ να μεταβαίνει στην Αθήνα για να κλείσει ο κύκλος των εργομετρικών τεστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση