Ανακοίνωσε Πορτογάλο διεθνή η Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 17:50 Ανακοίνωσε Πορτογάλο διεθνή η Λαμία

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο (25-08-1997) διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, αριστερό μπακ, Pedro Amaral, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Καλέφ.

Ο Amaral είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό (16 συμμετοχές, δύο ασίστ) όταν παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη Μπενφίκα τη σεζόν 2018-2019.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που «μεγάλωσε» στις ακαδημίες της Μπενφίκα και έμεινε εκεί για σχεδόν δέκα χρόνια πριν πάει στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναιτωλικού και έπειτα στη Ρίο Άβε με την οποία είχε 94 συμμετοχές με ένα γκολ και δέκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες», καταλήγει η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση